Gezichtsbehandelingen

1Gezichtsbehandelingen;

U kunt kiezen tussen verschillende soorten gezichtsbehandelingen:

Basisbehandeling, speciaalbehandeling, huidverbetering en of een behandeling met apparatuur. De behandeling bestaat uit reinigen, stomen en of peelen, verwijderen van comodonen en of gerstenkorrels, gezichtsmassage, masker met ampul en afsluitend een creme.

 

Botox & fillers

Er is de laatste jaren steeds meer vraag in de salon is naar Botox & Injectables daarom hebben wij gezocht naar een passende oplossing binnen onze salon.

Botox of fillers zie; http://salonenzo.nl/botox-fillers/

 

Losse behandelingen

Basic gezichtsbehandeling gezichtsbehandeling aangepast aan uw huidtype 

“De luxe” gezichtbehandeling voor expressie rimpels, rijpere huid, acne of vochtarme huid 

Vaste klantenkorting € 45,-
(bij vervolgafspraak tussen de 8 tot 10 weken)

 

De behandelingen zijn heerlijk ontspannend.

Ervaar het zelf en zie het resultaat.

 

Speciaal Bruidsarrangement 

Een behandeling in twee sessies. Enkele weken voor het huwelijk een luxe gezichtsbehandeling met ampul inclusief een proef make-up.
Tenslotte wordt op de huwelijksdag (eventueel bij u thuis) professioneel uw make-up aangebracht.
Extra: complete manicure behandeling inclusief nagels lakken.

De-Luxe Bruidsarrangement 

Dit arrangement bestaat uit bovenstaand standaard arrangement, maar met een extra sessie. Enkele dagen voor de grote dag volgt een ‘opfris’ behandeling met manicure.

Bruid en Gom arrangement 

Dit arrangement bestaat voor beiden uit een luxe gezichtsbehandeling met ampul voor optimaal resultaat. Voor de bruid volgt aansluitend nog een proef make-up. Op de huwelijksdag wordt bij de bruid thuis de make-up aangebracht. Tevens ontvangt u een lipstick naar keuze om de lippen bij te werken na alle felicitaties.

Moeder/Schoonmoeder arrangement 

Dit arrangement voor de wederzijdse moeders bestaat uit een heerlijke zachte behandeling die de rimpeltjes doet vervagen en de huid doet stralen. Deze behandelingen worden ook gevolgd door een proef make-up en het aanbrengen van de make-up op de dag zelf bij de bruid thuis. Mocht u geen gebruik willen maken van de make-up, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Voor alle prijzen klik hier Prijslijst 2018