Botox & fillers

Er is de laatste jaren steeds meer vraag in de salon is naar Botox & Injectables daarom hebben wij gezocht naar een passende oplossing binnen onze salon.

Aangezien schoonheidsspecialisten GEEN medische handelingen mogen uitvoeren hebben wij een arts bereidt gevonden om botox & injectables bij onze klanten te komen behandelen.

De eerstvolgende datum is 28 oktober 2021  vanaf 18.00 uur.

Reserveer tijdig want vol=vol

Rimpels ontstaan door huidveroudering, UV-straling en/of vochtverlies .
Iedere rimpel is anders en vraagt om een specifieke aanpak.
Daarom zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden om rimpels effectief te verminderen.

Dit kan door de spieren die de rimpel veroorzaken te verzwakken met botuline toxine of door de rimpel te gaan opvullen met een filler.

Ook een opvulling van specifieke plaatsen in het gezicht (facial recontouring of liquid facelift) met een verjongend effect is mogelijk. Er bestaan dus heel wat verschillende producten (injectables), elk met hun specifieke eigenschappen en effecten.

Arts

Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Tijdens zijn opleiding ging hij bijles geven aan studenten in eerste instantie op zolder en uiteindelijk ontpopte zijn bijbaantje zich tot een echt bedrijf. De Bijlesacademie, een huiswerkinstituut dat nu landelijk 8 vestigingen telt.

Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk 8 jaar geleden in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en één plastisch chirurgische kliniek. Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies.

Hij staat op internet erg hoog aangeschreven, iets wat klanten vaak fijn vinden. 

Prijzen

Voor de botuline toxine prijsberekening wordt het gezicht onderverdeeld in zones. De meest voorkomende zones zijn de fronszone, de zone rond beide ogen (kraaienpootjes ) en de voorhoofdzone.

Een lift van beide wenkbrauwen wordt berekend per eenheid en kan enkel in combinatie met een andere zonebehandeling.

Botuline Toxine (Botox™) behandeling *

                                         Prijs                        Promotie
1 zone                           € 150,-                         € 125,-
                                      Bij 2 zones gratis wenkbrauwlift

                                       

Filler behandeling met hyaluronzuur

Lippen ,neuslippenplooi,fijne lijntjes , frons (Juvederm™)

1 spuit van 0,5 cc             € 300                      € 250
1 spuit van 1 cc                € 550                      € 450

Opvullen van diepe groeven,wangen in overleg met arts, hiervan kunnen wij de hoeveelheid niet aangeven.

Rimpelbehandeling met Botuline toxine (Botox™)
Rimpelopvulling en contourverbetering met hyaluronzuur (Juvederm ™)

Al deze producten zijn biologisch afbreekbaar en dus niet permanent, hetgeen hun veiligheid verklaart. Deze producten zijn officieel geregistreerd en goedgekeurd, zowel in Nederland als in de Europese Unie.

Recent verscheen er in de media veel negatieve publiciteit over fillers, waarbij met name de “permanente” fillers de oorzaak kunnen zijn van complicaties op lange termijn .

Hij gebruikt uitsluitend “niet permanente” fillers! Deze zijn bewezen veilig en veroorzaken geen complicaties op lange termijn.

*Vaste klanten korting geldt niet voor behandeling door arts.
Bij het niet nakomen van de afspraak (binnen 4 weken) zijn wij genoodzaakt 50,-  in rekening te brengen,wij vragen hiervoor uw begrip.
Dit geldt niet voor controle afspraken of alleen advies van de arts.

Voor voorbeelden klik hier:
Flyer BMD 1ste pagina Flyer BMD 2e Pagina

Voor andere prijzen zie onze prijslijst.